Оферта на деня

Вход за 6-дневен Международен куклено-театрален фестивал за възрастни "Пиеро" през Септември в Стара Загора

Вход за 6-дневен Международен куклено-театрален фестивал за възрастни "Пиеро" през Септември в Стара Загора

За 11-ти път в Стара Загора ще се състои едно уникално за Европа събитие! Магията на куклено-театралното изкуство за възрастни, заедно с богата съпътстваща програма, ще превърнат града в пъстро платно за култура и изкуство! Подарете си това приключение!

Вход за Международен куклено-театрален фестивал за възрастни "Пиеро" от 24 до 29 Септември в Стара Загора 90 лв вместо 180 лв Грабни

Подробна програма на събитията, включени във Фестивала, може да видите тук, а повече за участниците можете да разберете тук.

Офертата не включва вход за:
• Интерактивен семинар за мотивирани предприемачи и мениджъри на творчески организации на 28 и 29 Септември;
• Вечер на българската национална кухня на 29 Септември.

Повече за фестивала:

Прочети още

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 24 Септември до 29 Септември 2019г.
 • Ваучерът не е билет и трябва да се замени за такъв на касата на ДКТ - Стара Загора, най-късно до 22 Септември. Не е необходимо да разпечатвате ваучера си, но е задължително да представите неговите номер и секретен код.
 • Един ваучер е за един възрастен.
 • Международният куклено-театрален фестивал за възрастни "Пиеро" ще се проведе от 24 до 29 Септември на различни локации в Стара Загора.
 • Офертата важи за достъп до всички представления и съпътстващи събития от програмата на фестивала. Подробна програма на събитията, включени във Фестивала, може да видите на: https://pierrot-bg.com/фестивал/пиеро-2019/програма
 • Офертата не включва вход за:
  - Интерактивен семинар за мотивирани предприемачи и мениджъри на творчески организации на 28 и 29 Септември;
  - Вечер на българската национална кухня на 29 Септември.
 • Всички други глобални условия на Oferti.Data.BG

Бонуси към офертата

 • Всеки клиент с ваучер получава комплимент от фестивала.
Задай въпрос

Осигурено от ДКТ - Стара Загора

Държавен куклен театър - Стара Загора има вече 62 годишна история. На сцената му се поставят постановки от български и световни автори, пишещи за деца и възрастни.

Държавен куклен театър - Стара Загора
е репертоарен театър на държавно финансиране. Разполага със собствена сграда, сцени (основна и лятна) и ателиета, което му позволява ефективно да планира дейността си. Театърът е водещ между куклените театри по художествени и финансови резултати. Носител е на награда на Министерство на културата за високи постижения в театралния мениджмънт и творческата дейност през 2018 г. С най-високата отлична комплексна оценка между държавните културни институти в областта на сценичните изкуства за 2018 г.

Участията на национални и международни форуми на куклено-театралното изкуство и наградите, които е получил за последните годините са критерий за високото ниво и професионализма на творческия състав.

Театърът е организатор и домакин на Международния куклено-театрален фестивал за възрастни "Пиеро", на който Европейската фестивална асоциация връчи в три поредни издания Европейски лейбъл за иновативност и значимост EFFE 2015-2016, EFFE 2017-2018, EFFE 2019-2020.

От 2003 г. театърът организира като биенале Международна творческа лаборатория- ателие, с която повишава творческия инструментариум на участниците и открива поле за експерименти и търсения.

Повече информация за ДКТ - Стара Загора можете да откриете на адрес pierrot-bg.com или във Facebook.

Галерия

Стара Загора, Център, ул. Ген. Гурко 46 (ДКТ - Стара Загора) 042/ 620 346, 087 991 2325 pierrot-bg.com Понеделник - Петък: 09:00 - 12:00 и 13:00 - 18:00ч, Неделя: 09:30 - 12:00ч.
Офертата е осигурена от ДЪРЖАВЕН КУКЛЕН ТЕАТЪР - СТ. ЗАГОРА, ЕИК: 000804072, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 26.08.19 до 21.09.19.
Вход за 6-дневен Международен куклено-театрален фестивал за възрастни "Пиеро" през Септември в Стара Загора
Цена: 90 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
180 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
90 ЛВ
Офертата изтича след:
59:56:43
1грабнат ваучер
0
10

Остават 9 до разграбване!

Още за разграбване:

Виж всички оферти
© Oferti.Data.BG е част oт платформата Grabo.bg. Научи още.