Оферта на деня

Как да си купя оферта от Oferti.Data.BG?

Когато желаете да закупите оферта, просто натиснете бутона „Грабни ваучер” и следвайте стъпките. В случай, че конкретната оферта предлага повече от една ценова опция, изберете ценовия пакет, който желаете да закупите.

Важно е да имате потребителски акаунт в нашата страница. Ако вече имате такъв, влезте в него, за да осъществите покупката си. В случай, че все още нямате акаунт в Oferti.Data.BG попълнете полетата в лявата колона, където е отбелязано „Не, нямам акаунт”. Системата автоматично ще Ви създаде такъв и ще можете да продължите незабавно към поръчката.

На страницата, на която правите поръчката, след като попълните данните, изберете най-удобния за Вас метод на плащане. Повече за методите на плащане ще намерите тук.

Запознайте се с Условията за ползване и изпратете формата, като натиснете бутона „Продължи”. Ще бъдете отведени в страницата за плащане на избраният от Вас метод на плащане.

Какво да направя след като купя oферта чрез Oferti.Data.BG?

След като закупите оферта, системата генерира ваучер, който можете да намерите в страница Моите ваучери. Разпечатайте ваучера на хартиен носител и при съблюдаване на срока, за който ваучерът е валиден, можете да отидете и да консумирате това, за което сте платили. Повече информация за ваучерите и за това как да ги използвате можете да намерите тук.

Кога мога да използвам услугата, която съм купил?

В конкретните условия за ползване на всеки ваучер е посочен периода, в който можете да го използвате. Повече информация относно ваучерите можете да намерите тук.

© Oferti.Data.BG е част oт платформата Grabo.bg. Научи още.